BESLUT!

Då har jag beslutat mig för att jag enbart kommer att driva en blogg, det blir för knepigt & tar alldeles för mycket tid att driva två stycken. Jag kommer numera enbart att blogga på adressen; www.ettlivsomdiabetiker.blogg.se! Jag hoppas att alla mina läsare här kommer att fortsätta läsa min blogg. Kommer att skriva om min vardag där, alla tokigheter & liknande. Kommer bli som den här bloggen fast samtidigt om min vardag som diabetiker :)

Glöm nu inte - www.ettlivsomdiabetiker.blogg.se  > jag hoppas att vi ses där! :D

PUSS&KRAM

FUNDERING..

Jag tror att jag kommer att lägga den här bloggen på hyllan ett tag då jag mest bloggar i min andra blogg - www.ettlivsomdiabetiker.blogg.se! Jag får se om jag kommer att blogga mer i denna eller om jag bara kommer att fortsätta blogga på min andra.

Sitter även och funderar på om jag skulle slå ihop den här bloggen + min diabetesblogg till en ny blogg. Där ni kommer att kunna läsa om alla tokigheter som ni har kunnat göra i denna, men det kommer finnas en kategori där ni kan läsa om diabetes också. Det blir liksom en blogg om min vardag, där även min diabetes har en stor del. Jag tror att det kommer bli en roligare blogg än båda dessa.

Så vad tycker ni, låter det som en bättre idé? :)


ÄNTLIGEN HÄR IGEN!

Halloj!

Längesen jag bloggade i den här bloggen nu, har mest skrivit på min andra www.ettlivsomdiabetiker.blogg.se.. Det blir så ibland när man startar nåt nytt, att det gamla liksom hamnar lite efter. Hur som helst, tänkte ta mig i kragen & skriva lite på denna också. Det har inte direkt hänt något speciellt sedan mitt sista inlägg. Igår spelade vi match mot kista & äntligen lossnade det för oss. Det blev seger med 7-2. Och då ska jag tillägga att vi fick ha en utespelare i mål eftersom båda våra målvakter är sjuka :/

Idag händer inget speciellt heller. Tänkte titta på lite innebandy på tv snart, falun-tyresö. Idag ska caperio välja vilka dem ska möta i slutspelet, kan bli intressant. Hoppas på att caperio spelar i globen i år :) Heja heja!

Igår fick jag en lila gosedjurselefant -heffaklumpen- av cissi, jättesöt :D Tack gumman! <3


RSS 2.0